ATO'da “Travmaya Maruz Kalanların Değerlendirilmesinde Rapor Yazımı” eğitimi tamamlandı

Ankara Tabip Odası’nda 13 Kasım Pazar günü “Travmaya Maruz Kalanların Değerlendirilmesinde Rapor Yazımı” eğitim programı tamamlandı.

Ankara Tabip Odası’nın da üye olduğu Psikososyal Dayanışma Ağı tarafından gerçekleştirilen etkinliğe çok sayıda psikolog, sosyal hizmet uzmanı, psikolojik danışman ve hekim katıldı.

Eğitmen Dr. Özge Yenier Duman, travmaya maruz kalan kişilerin psikososyal değerlendirmelerinin raporlanması konusunda bir eğitim verdi.

Ankara Tabip Odası üyesi 14 hekimin de katıldığı yoğun ilgi gören eğitim toplantısı serilerinin devam edeceği belirtildi.

13-11-2016, 00:00