ATO'nun Eczacılar Günü Mesajı

Ankara Tabip Odası 14 Mayıs Eczacılar Günü’nde Ankara Eczacılar Odası ve Hacettepe Üniversitesi Eczacılık Fakültesi'nin ortaklaşa düzenlediği törene katıldı. ATO Yönetimi adına etkinlikte yer alan Dr. Emel Bayrak tüm eczacıları kutlayarak Ankara Tabip Odası’nın bu anlamlı güne dair mesajını iletti: Eczacılık mesleğinin yaşamımızdaki vazgeçilmezliğinin tıp doktorları olarak bizler için ayrıca mesleklerimizi gerçekleştirebilmekteki yerinin ve öneminin bilincindeyiz. Toplumumuzun en gerçek yol gösterici olarak bilimi rehber aldığı, insan sağlığını, insan yaşamını amaç edindiğimiz mesleklerimizin önündeki mevcut pek çok engelin ortadan kalktığı daha güzel bir gelecek ümidi ile eczacılar gününüzü kutluyoruz. Temennimiz; toplum sağlığı için olduğu kadar mesleklerimizdeki, sağlık sistemimizdeki aksaklıkların giderilmesinde de birbirimize güç vererek çalışmaktır.
ATO'nun Eczacılar Günü Mesajı

14-05-2016, 00:00