Temel Geriatri Güncelleme Kursu

Türk Geriatri Derneği ve Ankara Tabip Odası tarafından “Temel Geriatri Güncelleme Kursu’’ düzenlenecektir. Ankara Tabip Odası’nda 27 Mayıs 2017 Cumartesi günü yapılacak olan kurs yaşlı nüfusla ilk karşılaşan ve birinci basamakta hizmet vermekle yükümlü hekimleri hedeflemektedir. Ayrıca evde bakım, evde sağlık gibi yaşlı sağlığı alanında hizmet veren tüm hekimlere olduğu gibi, yaşlı bakım merkezleri ve huzur evlerinde çalışan kurum hekimlerine de oldukça yararlı olacaktır. Kurs programı yaşlı nüfus ile çalışmakta olan hekimlerin sık karşılaştıkları sorunlar dikkate alarak planlanmıştır.

Kurs programı “Yaşlanan Dünya ve yaşlanan insan” , “Yaşlı birey ile iletişim ”, “Yaşlıda periodik sağlık taramaları”, “Yaşlıda demans, depresyon, deliryum ayırıcı tanısı”, “Yaşlıda bağışıklama”, “Yaşlıda fiziksel aktivite”, “Yaşlı beslenmesinde temel ilkeler”, “Yaşlıda cilt bakımı ve bası yaralarının önlenmesi” konularını içermektedir ve bir tam gün sürecektir.

Kayıt Bilgileri: Kayıt ücreti 50 TL’dir. Ücretin Türk Geriatri Derneği hesap numarasına yatırılması gerekmektedir. Kurs ücretine çay-kahve ikramları ve sunumları içeren kurs kitapçığı dahildir.

Kurs Mekanı: Ankara Tabip Odası Mithatpaşa cad. No:62/18 Kızılay/Ankara

Kayıt için hesap bilgileri:

Banka adı: Türkiye İş Bankası Şube adı: Maltepe / Ankara Hesap no: 4212-0894462

Hesap adı: Geriatri Derneği IBAN:TR820006400000142120894462

Konu: TEMEL GERİATRİ GÜNCELLEME KURSU katılım bedeli

Kursa kayıt ve diğer detaylar için

Doç. Dr. Asuman Doğan drasudogan@gmail.com

Dr. Figen Şahpaz figensahpaz@gmail.com