“Hak İhlalleri Başvurularında Değerlendirme Sistem Önerisi” Toplantısı Düzenlendi

Ankara Tabip Odası İnsan Hakları Komisyonunun katkılarıyla “Hak İhlalleri Başvurularında Değerlendirme Sistem Önerisi” başlıklı bir toplantı düzenlendi. ATO’da 20 Şubat Pazartesi günü gerçekleştirilen sunumu Prof. Dr. Ramazan Akçan yaptı.

İnsan hakları örgütleriyle birlikte son dönem artmış olan hak ihlalleri başvuruları hakkında yapılan sunum ışığında deneyimler paylaşıldı. ATO İnsan Hakları Komisyonu ve diğer örgütlerin sağlık komisyonları, başvurulara cevapta ortak dil ve koordinasyon için neler yapılabileceğini tartıştı.

Sunumu yapan Prof. Dr. Ramazan Akçan konuya ilişkin taslak ve sistem önerisini sundu.

Toplantı sonunda katılımcılar sağlık koordinasyonu yapılanması için çalışma kararı aldılar.
20-02-2017, 00:00