Ankara Tabip Odası Salı Aktivitelerinde Bu Hafta “Birinci Basamak Sağlık Alanında Duygudurum Bozukluklarının Tanı ve Tedavisi” Yer Aldı

Ankara Tabip Odası Salı Aktivitelerinde bu hafta “Birinci Basamak Sağlık Alanında Duygudurum Bozukluklarının Tanı ve Tedavisi” başlıklı panel yer aldı. 01 Ekim 2019 tarihinde gerçekleştirilen etkinliğin konuşmacısı Psikiyatr Dr. Serpil Vargel oldu.

Dr. Serpil Vargel yaptığı sunumda depresyonun bir halk sağlığı sorunu olduğunu belirterek Birinci Basamakta Duygudurum Bozukluğunun tanı ve tedavisinin önemine vurgu yaptı. Geçmiş yıllarda yapılan alan çalışmalarının sonuçlarını paylaşan Dr. Vargel depresyon tedavisinin temel ilkelerini ayrıntılı bir şekilde aktararak Birinci basamaktaki tanı, tedavi ve takibe yönelik özellikleri paylaştı.

Yoğun ilgi gören etkinlik, katılımcıların görüş ve sorularını aktarmasıyla son buldu.

“Birinci Basamak Sağlık Alanında Duygudurum Bozukluklarının Tanı ve Tedavisi” sunumunu incelemek için tıklayınız.
0354876001570004425.pdf Dosya Uzantısı: pdf | Dosya Boyutu: 632.85 Kb | Toplam İndirilme: 23

2-10-2019, 00:00