“Sağlıklı Kent” Paneli Düzenlendi

Ankara Tabip Odası 14 Mart Tıp Haftası etkinlikleri kapsamında 11 Mart Pazartesi günü “Sağlıklı Kent” paneli düzenlendi. Çankaya Belediyesi Çağdaş Sanatlar Merkezi’nde gerçekleştirilen panelin açış konuşmasını Ankara Tabip Odası Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Vedat Bulut yaptı.

“Sağlıklı Kent” Paneli Düzenlendi

Moderatörlüğünü yürüten Prof.Dr. Çağatay Güler’in giriş konuşmasından sonra Prof. Dr. H. Tarık Şengül Ankara’nın 4 katmanlı mimari gelişimini, Tezcan Karakuş Candan son dönemde şehrin mimari olarak büyük kayıplarını ve yapılacakları anlattı. Son olarak Doç. Dr. Cavit Işık Yavuz şehrin sağlıkla ilgili hazırlanmış bir raporun verilerini paylaştı.

Panel, davet edilen belediye başkan adaylarının katkıları ve katılımcıların sorularıyla tamamlandı.
11-03-2019, 00:00