Dr. Ali Özyurt'la "Bir Aktivistin Uzun Yolculuğu" Söyleşisi Düzenlendi

Ankara Tabip Odası Kültür Sanat Komisyonu'nun katkılarıyla TTB Onur Kurulu üyesi, yazar ve hekim Dr. Ali Özyurt’la "Bir Aktivistin Uzun Yolculuğu" söyleşisi ve imza günü düzenlendi.

Ankara Tabip Odası’nda 03 Ocak Perşembe günü gerçekleştirilen etkinlikte kendisini " Romantik bir aktivist" olarak tanımlayan Dr. Ali Özyurt doğumundan itibaren yaşam öyküsünü görsel bir şölen şeklinde aktararak, öğrenciliğinden itibaren şekillenen eylemci - aktivist kişiliğinin aşamalarını da gözler önüne serdi. Otobiyografik ağırlıklı ilk bölümün ardından, Gezi eylemleri döneminde İstanbul Tabip Odası ile birlikte yürüttükleri gönüllü hekimlik çalışmaları ve dayanışma ruhunu anlattığı ikinci bölüm ile dinleyenlere o günleri yeniden yaşatan değerli Dr. Ali Özyurt gelen soruları yanıtlayarak sunumunu bitirdi.

Ayrıca etkinliğin sonunda; geliri İstanbul Tabip Odası burslu öğrencilerine bırakılmak üzere katılımcılar tarafından satın alınan kitaplarını da imzaladı.
4-01-2019, 00:00