ATO 2021 Takvimine Eserlerinizi Bekliyoruz

Ankara Tabip Odası’nın 2021 yılı takvim temasını “Sağlık çalışanları ve Pandemi” olarak belirledik. Pandeminin en büyük yükünü omuzlarında hisseden siz değerli meslektaşlarımızın fotoğraf, resim veya karikatür alanında eserlerini bekliyoruz. Göndereceğiniz eserler Ankara Tabip Odası Yönetim Kurulu tarafından değerlendirilecek ve seçilen eserler 2021 yılına ait takvimimizde yer alacaktır. Göndereceğiniz görsellerin yüksek çözünürlüklü, “Sağlık çalışanları ve Pandemi” temalı olmasına dikkat etmenizi rica ederiz. Resim veya karikatür göndermek isteyen meslektaşlarımız eserlerini tarayıp e-posta şeklinde gönderebilirler.

Eserlerinizi en geç 01 Aralık 2020 Pazartesi gününe kadar uevsen@gmail.com ve Uyoztoprak@gmail.com (her ikisine de) e-posta adreslerine aşağıdaki formu doldurarak iletmenizi bekliyoruz.

Takvime eser gönderen kişi sağlık çalışanı ya da tıp öğrencisi olmalıdır.
Ankara Tabip Odası (ATO), katılımcıların fotoğrafları ile ilgili izinler ve telif hakları ile ilgili herhangi bir sorumluluk üstlenmez. Katılımcı, 2021 ATO takvimi için gönderdiği fotoğraf, resim veya karikatürde isminin ve eser adının belirtilmesi koşuluyla, ATO yayınlarında ve sağlıkla ilgili eğitim, sanat vb. etkinliklerde kullanım hakkını ve buna bağlı olarak Fikri ve Sınai Haklar Kanunu ve ilgili mevzuat gereğince eserlerin çoğaltma, yayma, temsil, umuma iletim, faydalanma ve gerekli diğer haklar için ATO’ya izin verdiğini kabul eder.
Takvime fotoğraf gönderen katılımcılar yukarıda belirtilen koşulları kabul etmiş sayılırlar.

ATO – 2021 takvimi Katılım Formu

Sağlık çalışanının Rumuzu: