Ankara Tabip Odası Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Bursiyerlerine Ev Sahipliği Yaptı

Ankara Tabip Odası 29 Şubat Cumartesi günü Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği bursiyerlerine ev sahipliği yaptı.

Düzenlenen etkinlikte Yönetim Kurulu Üyeleri Dr. Gülgün İncirci Kıran, Dr. Gül Bakır ile Dr. Benan Koyuncu ve Dr. Muharrem Baytemur farklı konular hakkında bursiyerlere bilgilendirmelerde bulundu.

Dr. Muharrem Baytemur, Ankara Tabip Odası özelinde Meslek Odalarının önemine değindi.

Dr. Benan Koyuncu ve Dr. Gülgün Kıran, son günlerin en önemli gündem maddelerinden biri olan Koronavirüs ve korunma yöntemleri hakkında bilgi verdi.

Dr. Gül Bakır, dünyadaki su sorununa dikkat çekti ve konu ile ilgili çarpıcı bir belgesel olan “25 Litre” filminin gösterimi yapıldı.
2-03-2020, 00:00