Ankara'da Koronavirüs şüphesiyle ilgili açıklama

THY’nin Tahran’dan havalanarak İstanbul’a gelmek üzere hareket eden yolcu uçağı Korona virüsü şüphesiyle Ankara’ya acil iniş yaptı.

Ankara Tabip Odası Genel Sekreteri Dr. Ali Karakoç Ankara İl Sağlık Müdürü Dr. Mehmet Gülüm’le görüşerek konu hakkında bilgi aldı.

Dr. Gülüm, uçakta bulunan yolcuların Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olduğunu söyleyerek tüm yolcu ve mürettebatın Zekai Tahir Burak Hastanesi ile Tıbbi Bakım ve Gözlem Evi’nde 14 gün süresince karantinaya alınacaklarını ve testlerin burada yapılacağını belirtti. Ayrıca ilk test sonuçlarının akşam saatlerinde paylaşılacağı bilgisini de verdi.

Ankara Tabip Odası olarak Korona virüsü ile ilgili tüm gelişmeleri yakından takip ettiğimizi kamuoyuna bildiririz.
25-02-2020, 00:00