Ankara Tabip Odası’nın Ev Sahipliğinde Mezuniyet Kutlaması Düzenlendi

Tıp Fakültelerinin mezuniyet törenleri pandemi nedeniyle yapılamamış ya da kısıtlı sayıyla düzenlenmişti. Fakülteleri başarıyla tamamlayarak dereceye giren yeni mezun hekimleri tebrik etmek isteyen ATO yönetimi kutlama etkinliği düzenledi.

Ankara Tabip Odası’nda 08 Temmuz 2021 Perşembe günü düzenlenen etkinliğe dereceye giren hekimler davet edilerek mezuniyet hediyeleri takdim edildi.

ATO Genel Sekreteri Dr. Muharrem Baytemür, tıp fakültelerini başarıyla bitirerek mezun olan hekimleri tebrik ederek meslek örgütü olarak tabip odasının her daim meslektaşlarına desteğe hazır olduğunu belirtti.

Mezuniyet hediyelerini TTB Genel Sekreteri Dr. Vedat Bulut, TTB Merkez Konseyi üyesi Alican Bahadır, ATO Genel Sekreteri Dr. Muharrem Baytemür, ATO Yönetim Kurulu üyeleri Dr. Gülseren Çeliksöz, Dr. Laleş Tunç, Dr. Haydar Can Dokuyan ve ATO İşçi Sağlığı İşyeri Hekimliği Komisyonu üyesi Dr. Sıtkı Kesedar sundu.
9-07-2021, 00:00