"Aile Hekimliği Ödeme ve Sözleşme Yönetmeliğindeki Değişiklikler” ATO ve TTB Hukuk Bürosu Avukatları ile Tartışıldı

"Aile Hekimliği Ödeme ve Ceza Sözleşme Yönetmeliği” ATO ve TTB Hukuk Bürosu avukatları ile tartışıldı. 07 Temmuz 2021 Çarşamba günü saat 19.00’da düzenlenen çevrim içi etkinliğin konuşmacıları Ankara Tabip Odası Hukuk Bürosu Avukatı Ayşegül Bulut Şahin ve Türk Tabipleri Birliği Hukuk Bürosu Avukatı Verda Ersoy oldu.

Av. Ayşegül Bulut yeni sözleşmeye eklenen ve değişiklik yapılan maddeleri tek tek sıraladı.

Av. Verda Ersoy da ihtar puanları ve ücretlerde yapılan düzenlemelere değinerek yaşanabilecek mağduriyetleri yorumladı. TTB’nin konuya ilişkin dava açma hazırlığında olduğunu açıklayan Av. Ersoy katılımcılardan gelen soruları cevapladı.

"Aile Hekimliği Ödeme ve Ceza Sözleşme Yönetmeliği” başlıklı çevrim içi etkinliğin tamamını izlemek için tıklayınız.
7-07-2021, 00:00