Şehir Hastaneleri Özelinde Kapalı Mekanlarda İklimlendirme Paneli Düzenlendi

Ankara Tabip Odası’nın ev sahipliğinde, Tekirdağ Tabip Odası ve Makina Mühendisleri Odası Ankara Şubesi tarafından düzenlenen "Şehir Hastaneleri Özelinde Kapalı Mekânlarda İklimlendirme" paneli 17 Şubat 2021 tarihinde webinar olarak gerçekleştirildi.

Tekirdağ Tabip Odası Başkanı Doç. Dr. Gamze Varol’un kolaylaştırıcı olduğu panele, Makine Mühendisi Doç. Dr. M Zeki Yılmazoğlu, Makine Mühendisi Hakan Ercan, Makine Mühendisi Esma Sarıaslan Divrikli konuşmacı olarak katıldı.

Çok sayıda izleyicinin katıldığı panelde, Türkiye genelindeki ve Ankara’daki Bilkent Şehir Hastanesi’nde karşılaşılan iklimlendirme, havalandırma, tesisat sorunları ile mekan planlanmasındaki sorunlar ve eksiklikler masaya yatırıldı.

Ankara Tabip Odası YouTube kanalından canlı yayınlanan panel soru cevap bölümü ile sona erdi.
23-02-2021, 00:00