Nevzat Eren Ulusal Halk Sağlığı Sempozyumu-19 Çevrim İçi Düzenlendi

Nevzat Eren Ulusal Halk Sağlığı Sempozyumu-19, 16 Mart 2022 Çarşamba günü çevrim içi düzenlendi.

Türk Tabipleri Birliği ve Ankara Tabip Odası tarafından gerçekleştirilen sempozyumun ana başlığı “Başka Bir Sağlık Sistemi: Neden? Nasıl?” oldu.

Açılış konuşmasını yapan Dr. Ali Karakoç pandemi sürecinde yaygın olarak uygulanan sağlık politikalarının farklı ülke örnekleriyle inceleneceğini belirterek toplum sağlığını öncelemeyen bu sağlık sistemine karşı farklı bir sistem mümkün mü? sorusuna da cevap arayacaklarını ifade etti.

Dr. Nevzat Eren’in eşi Gönül Eren sempozyumu düzenleyen kurumlara ve katkı veren kişilere teşekkür ederek hekimler ve sağlık çalışanlarının sorunları karşısında duyduğu üzüntüyü dile getirdi.

Sempozyum Dr. Cavit Işık Yavuz’un moderatörlüğünde; Pandemi Öncesinde Sağlık Sistemleri, Pandemide Ülke Örnekleri ve Başka bir Sağlık Sistemi ve Mücadelemiz sunumlarıyla devam etti.

Nevzat Eren Ulusal Halk Sağlığı Sempozyumu-19 sunumlarını izlemek için tıklayınız.
17-03-2022, 16:43