ATO, Tıp Fakültesi Öğrenci Bursu'na bağışta bulunan hekimlerle bir araya geldi

Ankara Tabip Odası, Tıp Fakültesi Öğrenci Bursu'na bağışta bulunan hekimlerle bir araya gelmek ve katkıları adına teşekkür etmek amacıyla 7 Eylül 2022 Çarşamba günü Mülkiyelileri Birliği'nde bir etkinlik düzenledi.

60'a yakın hekimin katıldığı kokteylin açılış konuşması Ankara Tabip Odası Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Muharrem Baytemür tarafından yapıldı. Bağışta bulunan hekimlere verdikleri destek için teşekkürlerini ileten Dr. Baytemür, 2020-2021 öğretim döneminde başlayan burs uygulamasının 2022-2023 öğretim döneminde de devam edeceğini belirtti.

Ardından 2020-2021 döneminde Burs Komisyonu Üyesi olan ve şu anda Ankara Tabip Odası Genel Sekreterliği görevini yürüten Dr. Mine Coşkun söz aldı. ATO Tıp Fakültesi Öğrenci Burs Komisyonu, verilen burslar ve yeni dönem için yapılan başvurular hakkında bilgi veren Dr. Mine Coşkun tıp fakültesi öğrencilerinin maddi sorunları, ihtiyaçları konusunda yapılan araştırmayı katılımcılarla paylaştı. Dr. Mine Coşkun burs alan bir öğrencinin duygularını ifade ettiği mektubu okuyarak, burs veren hekimlere destekleri için teşekkür etti.
8-09-2022, 13:49