“Bağımlılıkla Mücadelede İşyeri Hekiminin Rolü” Başlıklı Çevrim İçi Toplantı Düzenlendi

Ankara Tabip Odası İşçi Sağlığı ve İşyeri Hekimliği komisyonu tarafından 26 Ekim 2022 tarihinde “Bağımlılıkla Mücadelede İşyeri Hekiminin Rolü” başlıklı çevrim içi toplantı düzenlendi.

Moderatörlüğünü Dr. Buket Gülhan’ın yürüttüğü toplantının konuşmacıları Psikiyatrist Dr. İnci Özgür İlhan, İşyeri Hekimi Dr. Rıfat Serttaş ve Türk Tabipleri Birliği hukuk bürosundan Av. Verda Ersoy oldu.

Dr. İnci Özgür İlhan işyerinde madde kullanımı sonrasında yaşanabilecek sorunlara, işyeri hekiminin rolüne ve önemine ilişkin bir sunum gerçekleştirdi.

Dr. Rıfat Serttaş da bir işyeri hekimi olarak sahadaki deneyimlerini, madde kullanan kişilerin profillerini ve mücadeleye dönük önerilerini işveren, işçi ve işyeri hekimi açısıyla paylaştı.

Av. Verda Ersoy bağımlılıkla mücadelede işyeri hekiminin rolünü hukuki açıdan değerlendirdi.

Toplantının tamamını izlemek için tıklayınız.
26-10-2022, 16:09