"Yaralarım Aşktandır" Oyunu Dayanışma için Sahnelendi

Ankara Tabip Odası depremzede tıp öğrencileri yararına Nazan Kesal’ın “Yaralarım Aşktandır” oyununu hekimlerle buluşturdu.
14 Mart Tıp Haftası etkinlikleri kapsamında planlanan tiyatro, Ankara’da öğrenim gören depremzede tıp öğrencileri için dayanışma etkinliği olarak sahnelendi.

27 Mart Dünya Tiyatrolar Günü’nde Nazan Kesal tarafından Yenimahalle Belediyesi Dört Mevsim Salonu’nda sahnelenen oyuna hekimler, sağlık çalışanları ve Ankara halkı yoğun ilgi gösterdi.

Nazan Kesal, “Kuş ölür, sen uçuşu hatırla“ dizesiyle kadınlara umut ve cesaret aşılayan İran’ın güçlü kadın şairi Furuğ Ferruhzad’ı konu alan tek kişilik oyunu sonrası hekimlerin tıp bayramını kutlayıp Ankara Tabip Odası’na öğrenciler için gösterdikleri hassasiyet ve dayanışma için teşekkür etti.

27-03-2023, 10:58