10. Yılında "Hekimlerin Sergisi" Dayanışma ile Açıldı!

06-07 Şubat tarihlerindeki depremlerin ülkemizi ve milyonlarca yurttaşımızı derinden etkilemesi sebebiyle ertelenen “Hekimlerin Sergisi” depremden etkilenen tıp öğrencileri yararına gerçekleştirildi.

4-12 Mayıs 2023 tarihleri arasında Çankaya Belediyesi Doğan Taşdelen Çağdaş Sanatlar Merkezi’nde gezilebilecek serginin açılışı 08 Mayıs 2023 Pazartesi günü yapıldı.
Ankara Tabip Odası tarafından bu yıl 10.’su düzenlenen sergide resimden, fotoğrafa, seramikten heykele hekimlerin yüzlerce eseri sergilendi.

Sergiye katılan her hekim bir eserini, depremzede tıp öğrencileri yararına bağışlayarak dayanışmaya katkı sağladı.

Kitap sahibi hekimler de kitaplarını öğrenciler yararına imzalayarak bağışta bulundu.

Açılış konuşmasını yapan Ankara Tabip Odası Başkanı Dr. Muharrem Baytemür sergiye katılan hekimlere verdikleri destek dolayısıyla teşekkürlerini iletti.

Genel Sekreter Dr. Mine Coşkun da ATO Burs Komisyonuyla ilgili katılımcıları bilgilendirerek katkılarının çok değerli olduğunu vurguladı.

Açılış konuşmalarının ardından sergide eseri bulunan hekimlere teşekkür belgeleri takdim edildi.

9-05-2023, 13:13