11. Yılında "Hekimlerin Sergisi" Tıp Fakültesi Öğrencileri Yararına Düzenlendi

14 Mart Tıp Haftası etkinlikleri kapsamında gelenekselleşerek bu yıl 11’incisi düzenlenen “Hekimlerin Sergisi” tıp öğrencileri yararına gerçekleştirildi.

14-22 Mart 2024 tarihleri arasında Çankaya Belediyesi Doğan Taşdelen Çağdaş Sanatlar Merkezi’nde gezilebilecek serginin açılışı 14 Mart 2024 Perşembe günü yapıldı.

Geliri Ankara Tabip Odası (ATO) Tıp Fakültesi Öğrenci Bursu’na aktarılacak sergide resimden, fotoğrafa, seramikten heykele 86 hekimin eseri sergilendi.
Sergiye katılan hekimler eserlerini tıp öğrencileri yararına satışa çıkararak dayanışmaya katkı sağladı.

Açılış konuşmasını yapan ATO Genel Sekreteri Dr. Mine Coşkun sergiye katılan hekimlere verdikleri destek dolayısıyla teşekkürlerini iletti.

11 yıldır “Hekimlerin Sergisi”nin hazırlığından sorumlu, Odamızda Basın Danışmanı olarak görev Umut Evşen’in ayrılışı nedeniyle Dr. Mine Coşkun tarafından kendisine özverili çalışmaları ve mesai arkadaşlığından ötürü Hitit Heykeli Hatıratı verildi. Salonda duygusal anlar yaşandı.

Açılış konuşmalarının ardından sergide eseri bulunan hekimlere teşekkür belgeleri takdim edildi.

15-03-2024, 12:01