ATO Sağlık Politikaları ve Örgütlenme Komisyonu İlk Toplantısını "Sağlık Politikaları: Ne istiyoruz?" Söyleşisi İle Düzenledi

Ankara Tabip Odası (ATO) Sağlık Politikaları ve Örgütlenme Komisyonu ilk toplantısını 3 Eylül 2024 Salı günü ATO Toplantı Salonu'nda gerçekleştirdi.

Dr. Bayazıt İlhan tarafından "Sağlık Politikaları: Ne istiyoruz?" başlıklı sunumun da yapıldığı toplantıya, Türk Tabipleri Birliği Merkez Konseyi Başkanı Dr. Alpay Azap ve Merkez Konseyi Üyesi Dr. Nilüfer Ustael, ATO Yönetim Kurulu (YK) Başkanı Dr. Mine Coşkun, Genel Sekreter Dr. Kemal Oskay, YK üyeleri Dr. Alpertan Açar, Dr. Başar Beyoğlu ve Dr. Togay Yılmaz katıldı.

Toplantıda, Türkiye tıp ortamı ve hekimlerin durumuna ilişkin sorunlar ve çözüm yolları konuşuldu.
4-09-2024, 14:09