Ankara Tabip Odası Yeni Hizmet Yeri Açılış Resepsiyonu ve Plaket Töreni Gerçekleştirildi

Ankara Tabip Odası 13 Eylül 2024 tarihinde düzenlediği resepsiyon ile yeni hizmet yerinin açılışını gerçekleştirdi.

20 yıllık süre zarfında faaliyetlerini Mithatpaşa Caddesi 62/18 adresinde yürüten Ankara Tabip Odası (ATO), Ziya Gökalp Caddesi 21 numaradaki (5. Kat) yeni ofisinde hizmet vermeye devam edecek.

Açılışa; Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Ankara Milletvekili Dr. Aylin Yaman, CHP Sağlık Bakanlığından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Dr. Zeliha Aksaz Şahbaz, Ankara Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Dairesi Başkanı Mustafa Ünsal, Türk Tabipleri Birliği (TTB) Merkez Konseyi Başkanı Dr. Alpay Azap ve Merkez Konseyi Üyeleri, Sağlık ve Sosyal Hizmet Emekçileri Sendikası Ankara Şube Eşbaşkanı İbrahim Kara, Ankaralı hekimler ve çok sayıda kurum temsilcisi katıldı.

Açılış konuşmasını yapan ATO Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Mine Coşkun, yeni hizmet yerinin alım sürecinden ve yaşadıkları zorluklardan bahsetti. “Her yönetimin bayrağı birbirine devrettiğini” söyleyen Dr. Coşkun, 2022-2024 ve 2024-2026 Yönetim Kurulu Üyelerine, ABB Yönetimi ve Daire Başkanlarına, Oda çalışanlarına ve emeği geçen herkese teşekkür etti. Dr. Coşkun, yeni hizmet yerinin “sorunlara çözüm yollarının üretildiği ve mutlu anların paylaşıldığı bir mekân” olmasını arzu ettiklerini belirtti.

TTB Merkez Konseyi Başkanı Dr. Alpay Azap yaptığı konuşmada, ATO’nun yeni yerinin hekimlerin sıkça uğradığı, hekim hakları ve sağlık hakkı mücadelesine emek verdikleri bir mekân olacağını ifade etti. “Mekânın yeni olduğu kadar bir geleneği de temsil ettiğini” söyleyen Dr. Azap, hekimlerle daha çok buluşan ve onların gücünü hekim hareketine katan bir ATO için Yönetim Kuruluna başarılar diledi.

Resepsiyonda 2022-2024 dönemi Ankara Tabip Odası Yönetim Kurulu üyelerine hizmetleri ve özverili çalışmalarından ötürü plaketleri takdim edildi.

2022-2024 dönemi Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Muharrem Baytemür’e plaketi ATO Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Mine Coşkun tarafından takdim edildi.

Dr. Muharrem Baytemür, ATO’nun tarihçesiyle ilgili kısa bir konuşma yaparak eski hizmet mekânlarının oluşum sürecinden bahsetti.

2022-2024 dönemi Yönetim Kurulu Üyesi Dr. Asuman Doğan’a plaketi ATO Genel Sekreteri Dr. Kemal Oskay tarafından takdim edildi.

2022-2024 dönemi Yönetim Kurulu Üyesi Dr. Ümit Yaşar Öztoprak’a plaketi ATO Yönetim Kurulu Üyesi Dr. Alpertan Açar tarafından takdim edildi.

2022-2024 dönemi Yönetim Kurulu Üyesi Dr. Onur Erden’e plaketi ATO Yönetim Kurulu Üyesi Dr. Başar Beyoğlu tarafından takdim edildi.

2022-2024 dönemi Yönetim Kurulu Üyesi Dr. Sezin Dik adına plaketi Dr. Mine Coşkun tarafından takdim edildi.

Plaket törenin ardından hatıra fotoğrafı çekimi yapıldı.

16-09-2024, 17:18