Birinci Basamakta Hipertansiyon Tanı ve Tedavi Yaklaşımı Kursu Yapıldı


Ankara Tabip Odası Aile Hekimliği ve Pratisyen Hekimlik Komisyonu tarafından düzenlenen Birinci Basamakta Hipertansiyon Tanı ve Tedavi Yaklaşımı kursu 19 Nisan 2025 Cumartesi günü Ankara Tabip Odasında yapıldı.

Birinci Basamakta Hipertansiyon Tanı ve Tedavi Yaklaşımı Kursu Yapıldı


ATO Yönetim Kurulu Üyesi Dr. Alpertan Açar’ın moderatörlüğünü yaptığı kursta AÜ Tıp Fakültesi İç Hastalıkları Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Şehsuvar Ertürk Hipertansiyon Tanısı, Kalp Dışı Eşlik Eden Durumların Varlığında Hipertansiyon Tedavisi konularını; Ankara Tabip Odası Yönetim Kurulu Üyesi ve aynı zamanda AÜ Tıp Fakültesi Kardiyoloji Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. İrem Dinçer de Kardiyak Hastalık Varlığında Hipertansiyon Tedavisi ve Hangi Hastaları Sevk Etmeliyim? konularını anlattı.



Kurs bitiminde katılımcılara sertifikaları ve eğitmenler Dr. Şehsuvar Ertürk ile Dr. İrem Dinçer’e teşekkür belgeleri takdim edildi.
Makaleye Dön
21-04-2025, 11:23