Yiğit Bener’le “Ezberin Dışına Çıkabilme Üzerine” söyleşi gerçekleştirildi

Ankara Tabip Odası’nda 23 Aralık Cuma günü Yiğit Bener’le “Ezberin Dışına Çıkabilme Üzerine” bir söyleşi gerçekleştirildi. Çok sayıda hekimin katıldığı söyleşide siyasetten edebiyata, yaşamdan sinemaya çok farklı konular tartışıldı.

Tıp Fakültesi öğrencisi olduğu 1975-1980 yılları arasında doğrudan, sürgün yıllarındaysa ülkede olan biteni yakından  takip ederek Türkiye’nin yakın siyasi tarihine tanıklık eden yazar Yiğit Bener, Ankara Tabip Odası’nın daveti ile bir söyleşi gerçekleştirdi. Soru işaretleri ile dolu kitaplarında da anlatmak istediklerini katılımcı hekimlerle yine sorular eşliğinde paylaştı. Anlattığı herşeyde berrak bir aklın süzgecinden geçirilmişlik olan Bener,  oyunbozan olmanın, ezber bozmanın, sürekli sorgulamanın, soru sormanın ancak sistemi, ülkeyi ve dünyayı değiştirebileceğini anlattı.

AİLE HEKİMLİĞİ DEĞERLENDİRME ANKETİ – 2019