“Rusya’dan İzlenimler” başlıklı panel gerçekleştirildi

Ankara Tabip Odası’nda 12 Şubat 2019 Salı günü “Rusya’dan İzlenimler” başlıklı panel gerçekleştirildi.

Rusya Mimarlar Birliği ve Türk Rus Proje Geliştirme Derneği ile Mimarlar Odası Ankara Şubesi arasında imzalanan iyi niyet ve işbirliği protokolüne ilişkin detayların ve gelecek faaliyetlerin de paylaşıldığı etkinliğe, Ankara Tabip Odası Başkanı Dr. Vedat
Bulut,  ATO Yönetim Kurulu Üyesi Arif Müezzinoğlu ve çok sayıda hekim katıldı.

Rusya Mimarlar Birliği, Ryazan Valiliği ve UNESCO tarafından düzenlenen Uluslararası Antik Kentler Forumu'na katılan Mimarlar Odası Ankara Şube Başkanı Tezcan Karakuş Candan, Mimarlar Odası Ankara Şube Yönetim Kurulu Üyesi Muteber Osmanpaşaoğlu, Cansen Kılıçöte ve Türk-Rus Proje  Geliştirme Derneği Başkanı  Ivan Starodubtsev düzenlenen etkinlikte kongre deneyimlerini ve Rusya izlenimlerini aktardı.

AİLE HEKİMLİĞİ DEĞERLENDİRME ANKETİ – 2019