ATO - HEKİMLERİN GÜCÜ

ATO » Haberler » 2019 Haberleri » "Aşı Korur ve Yaşatır’’ İlkokul ve Ortaokul Öğrencileri Arasında Resim Yarışması

Kasım 21 2019

21-11-2019, 00:00 Haberler / 2019 Haberleri 21

ANKARA TABİP ODASI

"AŞI KORUR VE YAŞATIR’’ İLKOKUL VE ORTAOKUL ÖĞRENCİLERİ ARASINDA RESİM YARIŞMASI

AMAÇ: İlkokul ve Ortaokul öğrencilerinde ve ailelerinde aşılanmanın önemi konusunda duyarlılık oluşturmak, hastalıklardan korunmak ve sağlıklı yaşam için aşılanmanın önemini vurgulamak.

KATILIM:

-Yarışma ilkokul ve ortaokul öğrencileri arasında düzenlenecektir.

- 1. 2. 3. 4. Sınıf ve 5. 6. 7. 8. Sınıflar olmak üzere 8 grup oluşturulacaktır.

-Her sınıf kendi içinde değerlendirilecektir.

KURALLAR:

1-Yarışma, Ankara ili ilkokulları ve Ortaokulları ile sınırlıdır.

2-Kuru boya, sulu boya ve pastel boya kullanılacaktır.

3-Resim Boyutları: İlköğretim:25X35 cm , Ortaöğretim 35X50 cm. olmalıdır.

4-Resim arka yüzünde resmin künyesi olacaktır.

Resmin Künyesinde;-Öğrencinin adı soyadı,okulu ,okul adresi,sınıfı,okul numarası,veli cep telefonu

Öğretmeninin (Ortaokullarda resim öğretmeninin) adı soyadı ve cep telefonu yer alacaktır.

5-Her sınıf grubunda, jüri tarafından sergilenmeye değer görülen 5 resim ödüllendirilecektir.

Sonradan bildirilecek bir mekanda sergileme ve ödül töreni yapılacaktır. Ödül alan öğrencilere tarih ve mekan bildirilecektir.

6-Resimler öğrenci velisi veya okulu tarafından Ankara Tabip Odası merkezine teslim edilecektir.

7-Ödüllü resimler katılımcı isim soyadı ve okulu belirtilerek, Ankara Tabip Odası tarafından

sergilenebilir ve yayınlanabilir.

8-Yarışmaya katılan öğrenciler tüm kuralları kabul etmiş olarak değerlendirilir.

SEÇİCİ KURUL;

1. Mehmet Emin ÖZER: Tıp Doktoru, Ressam. Birleşmiş Ressamlar ve Heykeltraşlar Derneği Başkan yrd.

2. Canan AYDOĞMUŞ: Tıp Doktoru, Ressam

3. S.Dodi DÜNDAR: Küratör

4. İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nden Temsilci

5. Gülgün İNCİRCİ KIRAN: Tıp Doktoru, Ankara Tabip Odası Yönetim Kurulu Üyesi

6. Gül BAKIR: Tıp Doktoru, Ankara Tabip Odası Yönetim Kurulu Üyesi

KATILIM VE DUYURU:

- Son katılım tarihi:21-Şubat 2020

- Yarışma sonuçları Ankara Tabip Odası Web sayfasında 02-Mart-2020 tarihinde yayınlanacaktır.

ÖDÜLLER.

-Her sınıf grubunda, jüri tarafından seçilen 5 resim ödüllendirilecek ve sergilenecektir.

İLETİŞİM BİLGİLERİ:

Ankara Tabip Odası-Kızılay-Mithatpaşa caddesi 62/18 06420 Çankaya/ANKARA