ATO - HEKİMLERİN GÜCÜ

 

May 06 2026

“Hekimlik Edebiyata Ne Katar?” Söyleşisi Düzenlendi

6-05-2026, 10:58 Haberler / 2026 Haberleri 23

Ankara Tabip Odası Kültür Sanat Komisyonu tarafından düzenlenen, hekim-yazar Prof. Dr. Murat Özsan’ın konuşmacı olarak katıldığı “Hekimlik Edebiyata Ne Katar?” başlıklı söyleşi, 5 Mayıs 2026 tarihinde ATO Toplantı Salonu’nda gerçekleştirildi.



ATO Yönetim Kurulu Üyesi Dr. Emel Sakınç Çağlar’ın açılış konuşmasını yaptığı etkinlikte Prof. Dr. Murat Özsan; edebiyatın hekimliğe, hekimliğin ise edebiyata katkılarını ele aldı. İyi bir okur olmanın hekimlik pratiğine etkilerinin yanı sıra gözlem yeteneği, iletişim becerileri, disiplin ve bütünsel düşünmenin güçlü bir roman kurgusundaki yeri üzerine değerlendirmelerde bulundu.





Söyleşinin sonunda ATO Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Sabri Dokuzoğuz tarafından, Prof. Dr. Murat Özsan adına ATO Burs Fonu’na bağış yapıldığını belirten Teşekkür Sertifikası takdim edildi.

Haber Resimleri:

Benzer Haberler

HEKİM POSTASI

© "Ankara Tabip Odası".Tüm Hakları Saklıdır.
KİŞİSEL VERİLERİ KORUMA VE AYDINLATMA METNİ