ATO - HEKİMLERİN GÜCÜ

 

Temmuz 25 2024

Van-Tatvan-Doğubeyazıt Turu

25-07-2024, 14:26 2024 Haberleri / 2023 Haberleri 157

Ankara Tabip Odası, Anka Tur güvencesiyle 27-29 Eylül 2024 tarihlerinde 2 gece 3 gün, uçaklı Van-Tatvan-Doğubeyazıt Turu düzenleyecektir.
Bölgenin doğal, tarihi ve kültürel zenginliklerini keşfetmek ve bu deneyimi bizimle paylaşmak isteyen meslektaşlarımızın, biletleme işlemlerinin tamamlanması için 03 Ağustos 2024 tarihine kadar 0507 119 97 27 numaralı telefondan Anka Turizm Seyahat Danışmanı ile iletişime geçip kayıt yaptırması gerekmektedir.

Tur ücreti; gidiş-dönüş uçak bileti, 5* Elite World Van Hotel’de konaklama, 2 kahvaltı-2 akşam yemeği, bölgede özel araçla seyahat, Gevaş-Akdamar arası tekne ücreti, TÜRSAB seyahat sigortası, Anka Tur acente refakati, Milli Park giriş ücretleri, tüm çevre gezileri ve rehberlik hizmetleri ile birlikte ÜÇ KİŞİLİK ODADA KİŞİ BAŞI 13.650 TL / ÇİFT KİŞİLİK ODADA KİŞİ BAŞI 13.850 TL / TEK KİŞİLİK ODA 15.750 TL’dir.

Tur Programı

27 Eylül 2024 / BİRİNCİ GÜN
Saah 05:00'te Atatürk Lisesi (Sezenler Sokak) önünden, araç içi kahvaltılık ikramlarımızla birlikte Esenboğa Havalimanına doğru hareket ediyoruz. Saat 07:30, VF4302 sefer sayılı Ajet Uçuşu ile Van Ferit Melen Havaalanına iniyoruz. Bizi bekleyen aracımıza geçerek Van Gölü manzaralı yolculuğumuza başlıyor ve Tatvan’a ulaşıyoruz. Transfer araçlarımız ile Nemrut Kalderasına (Nemrut Krater Alanlarına) hareket ediyoruz. Buhar Bacaları, Ilıkgöl ve Soğuk Göl, Krater içinde göreceğimiz yerler arasında. Minibüsler ile tekrardan Tatvan’a dönüp öğle yemeği molası veriyoruz. Ardından, bir tarafında Süphan Dağı, bir tarafında Nemrut Dağı olan Ahlat’a hareket ediyoruz. Ahlat Müzesi, Selçuklu Anıt Mezarlığı, Büyük Mezar Stelleri, Yazıtlar ve Emir Bayındır Kümbeti gezilerimizin ardından Van’daki otelimize doğru hareket. Odalarımıza yerleşme. Akşam yemeği ve konaklama otelimizde. (5* Elite World Van Hotel)

28 Eylül 2024 / İKİNCİ GÜN
Sabah otelimizde alacağımız kahvaltının ardından Ağrı'nın ilçelerinden biri olan Doğubeyazıt'a doğru yolculuğumuza başlıyoruz. Doğubeyazıt'a varışımız ile Ağrı'nın gözdesi, yapımı 99 yıl süren Türk mimari tarihinin en güzel eserlerinden biri olan, I. Dünya Savaşı'na kadar Beyazıd Sancağı'nın yönetildiği, İshak Paşa Sarayı'nı geziyoruz. Ardından Doğubeyazıt'da vereceğimiz serbest zamanda yöresel lezzetlerin tadına bakarak öğle yemeğinizi değerlendirebilir ve alışveriş yapabilirsiniz. Rehberimizin belirlediği saatte buluşup adını Bağdat Seferi'ne çıkan Sultan IV. Murat'tan alan Muradiye Şelalesine doğru yola çıkıyoruz. Doğanın güzelliğini fotoğrafladıktan sonra Van'a dönüyoruz. Akşam yemeği ve konaklama otelimizde. (5* Elite World Van Hotel)

29 Eylül 2024 / ÜÇÜNCÜ GÜN
Sabah otelimizde alacağımız kahvaltının ardından Van Kalesi ile başlayıp geleneksel Türk evlerinin en güzel örneklerinden biri olup günümüze kadar gelen Van Evini, Van Müzesini, kendine özgü güzelliği ile bilinen Van Kedilerinin bulunduğu kedi evini ziyaret ediyoruz. Geçmişten günümüze değerini koruyan bir sanat ürünü olan Gümüş Savat işçiliğini tanıyıp verilen serbest zaman içerisinde alışveriş imkanı bulabilirsiniz. Ardından Gevaş’a doğru yola çıkıyoruz. Edremit'ten geçerken muhteşem manzarasını kaçırmamak için, Urartular tarafından adak ve dilek sunağı olarak kullanılmış Kız Kalesini görüyoruz. Gevaş'tan Van Gölü üzerinden tekne ile Akdamar Adası'na geçiyoruz. Adada bulunan "Ahtamar" Kilisesinin muhteşem duvar betimlemelerini görüp hikayelerini rehberimizden dinledikten ve adayı dolaştıktan sonra tekne ile Gevaş'a geliyoruz. Dönüş yolculuğumuz için havalimanına geçiyoruz. Saat 21:05 AJet VF4307 Ankara uçuşu ile turumuzu hafızalarda kalacak onlarca hatıra ile ardımızda bırakarak tamamlıyoruz Esenboğa Havalimanında bizi bekleyen aracımıza binerek Atatürk Lisesi (Sezenler Sokak) doğru kısa süreli yolculukla etkinliğimizi sonlandırıyoruz.

Gezi Kapsamında Verilecek Hizmetler: Havaalanı transferleri, transfer esnasında sandviç paketi ikramı, Ankara – Van, gidiş dönüş uçak biletleri, gezi alanlarında özel araçla ulaşım, 2 Gece 5 Yıldızlı Elite World Van Otel konaklaması, 2 sabah kahvaltısı, 2 akşam yemeği, Gevaş-Akdamar Adası gidiş-dönüş tekne ücreti, TÜRSAB seyahat sigortası, Anka Tur acenta refakati, Milli Park giriş ücretleri, tüm çevre gezileri ve rehberlik hizmetleri.

Gezi Ücretine Dahil Olmayan Hizmetler: Öğle yemekleri ve öğünlerde alınan içecekler, Müze ve Ören yeri giriş ücretleri ile kişisel harcamalar
ÖNEMLİ NOT: Kontenjanımız 45 kişi ile sınırlıdır. 45 kişi sonrasında kayıt sırasına göre yedek liste oluşturulacaktır. Turu iptal eden kişi olması durumunda kayıt sırası önceliğine göre yedek listede yer alan doktor misafirlerimiz tura dahil edilecektir.

KAYIT- İPTAL ve ÖDEME KOŞULLARI: 3 AĞUSTOS 2024 Cumartesi Günü Saat 10.00’a kadar 3.850TL ön ödeme ile kayıt işleminizi gerçekleştirebilirsiniz. Tur için kalan ödemenizi 20 EYLÜL 2024 tarihine kadar kapatmanız gerekmektedir. Kredi kartı ile ödemede “vade farkı” uygulanmaktadır. 3 AĞUSTOS 2024 tarihine kadar kaydınızı koşulsuz şartsız iptal edebilir ön ödemenizi iade alabilirsiniz

KAYIT ve ÖDEME BİLGİLERİ İÇİN : ANKA TURİZM SEYAHAT DANIŞMANI 0507 119 97 27

Haber Resimleri:

Benzer Haberler

Sitede Arama Yapın

HEKİM POSTASI

İLETİŞİM

TELEFON VE FAX

  • Tel: +90 (312) 418 87 00
  • Fax: +90 (312) 418 77 94
© "Ankara Tabip Odası".Tüm Hakları Saklıdır.